Personlig utvikling

Utløse resurser
Les mer

Lederutvikling

Hvert individuelt "løp" er en dynamisk prosess
Les mer

Teamutvikling

Felles fundament gir positivt samarbeid.
Les mer

Samarbeidspartnere

Tom E. Johansen

”Gjennom et langt liv har jeg tilegnet meg mange erfaringer som jeg gjerne skulle hatt tidligere i livet. Derfor ivrer jeg for at det både er mulig og klokt å bli bedre kjent med seg selv og sine mønstre – i tillegg til sin partners mønstre. På bakgrunn av den erkjennelsen kan det etableres et sunt samarbeid i et parforhold med avtalt respekt og kommunikasjonsregler – å lage felles og nye gode mønstre. Det er godt for oss selv, for parforholdet – og bidrar til en trygg plattform for barnets skyld.”

Tom har studert Enneagrammet første gang hos Kjetil Hauge (1997) og tatt Enneagram masterstudiet hos Makani kurs & coaching (2014-16). Han har også deltatt på en rekke kurs hos forskjellige lærere innen ulike retninger. I de siste 5 årene har han hatt flere verv i den internasjonale Enneagramforeningen i Norge. Tom har et sterkt ønske om å bidra til å spre kunnskap om Enneagrammet i Norge. Han brenner for at verktøyet og forståelsen som kommer fra å studere og jobbe med Enneagrammet skal bidra til at foreldre med barn skaper et godt oppvekstmiljø og gjennom det hindre at par slites fra hverandre. Gjennom egenforståelse og dialog med partner kan gløden styrkes dem imellom – for barnets skyld.

Tom har et langt yrkesaktivt liv bak seg fra grafisk bransje; som fagmann, prosjektleder, lærer og bransjeekspert. Han har jobbet i både Institutt for grafiske medier og NHO Grafisk før han fikk sin nåværende stilling i Skatteetaten som teamleder. Fra høsten 2019 er han samarbeidspartner i STEIRA, og medtrener i kurset ”Teamutvikling for par».